Aktualitások

Társadalmi felelősségvállalás

Hiszünk benne, hogy piacvezetőként támogatnunk kell a fontos ügyeket.

Üzleti partnerként biztosítani kell a folyamatos megújulást

Szepesházi Zsolt ügyvezető igazgató a modern gyógyszertári környezet kihívásairól írt legújabb szakmai cikkében, amelyben arra is rávilágít, hogyan segít a technológia a mindennapokban.

Ügyféltámogatási portál

Lépjen velünk kapcsolatba új ügyféltámogatási portálunkon keresztül!

Együtt a gyermekekért

A Novodata és LX-Line 2021-es év végi hozzájárulásával idén az Őrzők Alapítvány eszközbeszerzést tudott megvalósítani.

Együttműködés a Máltai Szeretetszolgálattal

Informatikai szolgáltatóként támogatjuk a gyógyszeradományok ügyvitelét.

Fókuszban az innováció

A gyógyszertári informatika jövője címmel tartott előadást Szepesházi Zsolt vezérigazgató és Dr. Schvarckopf Tamás gyógyszerész vezető a Gyógyszerészek XXXI. Országos Kongresszusán.

KO Modul: kiütéses győzelem a túlkészletezés felett - tapasztalatok és számok tükrében

A gyógyszertárak készletgazdálkodása során jellemző a túlkészletezés. Ez komoly anyagi kárt is jelent az intézményeknek, hiszen ilyenkor a pénz egy része feleslegesen “áll” az áruban ahelyett, hogy a gyógyszertár működtetésére, fejlesztésekre, a szolgáltatás színvonalának javítására fordíthatnák azt az üzemeltetők. Ugyanakkor természetesen minden patkának az a célja, hogy ki tudja szolgálni vásárlóit, biztosítani tudja azokat a termékeket, amelyekre kereslet mutatkozik. Ma már szerencsére létezik olyan informatikai megoldás, melynek segítségével feloldható ez az ellentmondás.

„Piacvezetőnek lenni nagy felelősség.” - Interjú Szepesházi Zsolttal, a Novodata Zrt. és az LX-Line Kft. új vezetőjével.

2020. február 1-jétől Szepesházi Zsolt tölti be a Novodata Zrt. elnök-vezérigazgatói és az LX-Line Kft. ügyvezető igazgatói posztját. A komoly gyógyszerpiaci tapasztalatokkal rendelkező szakember látványosan bővítené a piacvezető patikai rendszergazda cégek szolgáltatásainak körét; számos egyéb téma mellett ennek elemeiről is beszélgettünk.