Az LX-Line Kft. nemcsak komplex, modulárisan építhető ügyviteli szoftvereket, hanem programjaihoz illeszthető hardvereket is forgalmaz.


 
Irodai munkahely

Az ELIXÍR PRO gyógyszertári rendszer Windows operációs rendszer és SQL adatbázis-kezelő alatt működő hálózatba kötött szerver-kliens alkalmazás. A megbízható szoftver megbízható hardverelemeket is megkövetel, ezért a jól bevált, magas megbízhatóságú, de megfizethető árú Fujitsu számítógépcsaládot ajánljuk partnereinknek. Windows operációs rendszerrel, monitorral, hálózatos irodai nyomtatóval, NOD32 vírusvédő szoftverrel, szünetmentes tápegységgel, a biztonsági mentéshez szükséges pendrive-val szállítjuk az eszközöket. Az APEH-engedélyes officinai pénztárgépekhez halk és gyors hőpapíros NCR nyomtatót kínálunk. A költségek csökkentése érdekében betegtájékoztatónkat Linux operációs rendszerrel szállítjuk.
 
 

Officinai pénztárgép munkahely

A magas megbízhatóságú számítógépet Windows operációs rendszerrel, monitorral, hőpapíros blokknyomtatóval, adómemóriával, vevőkijelzővel, vonalkódolvasóval, vezérelhető pénzfiókkal és szünetmentes tápegységgel adjuk át.

 


INFOSCAN betegtájékoztató rendszer

A patikai eladótérbe kihelyezett InfoScan betegtájékoztató rendszer az expediálást megelőzően tájékozódási lehetőséget kínál a vásárlók számára. Az érdeklődők egy érintőképernyő segítségével informálódhatnak a gyógyszertárban vény nélkül kapható készítményekről, étrend-kiegészítőkről és egyéb kategóriába sorolható termékekről. A rendszer segítségével megjeleníthető az azonos hatású, egymással helyettesíthető gyógyszerek ára is. Az ELIXÍR PRO rendszerrel összekötve a betegtájékoztató terminál adatai folyamatosan frissülnek, az árváltozások azonnal megjelennek az érintőképernyőn is. Az InfoScan betegtájékoztató rendszer megjelenítésére alkalmas rendszer különféle kiszerelésekben érhető el, a monitor felszerelhető egy konzollal, kérhető formatervezett állvánnyal, de lehetőség van egyedi, a patika egységes képéhez illeszkedő beépítésre is.


 

Zebra ZD410 címkenyomtató

Az ELIXÍR Pro szoftverrendszer támogatja a vonalkódok gazdaságos nyomtatását. A készítmények bevételezésekor vagy a magisztrális termékek laborálásakor azonnal, a szükséges mennyiségben nyomtatható vonalkód vagy etikett. Ily módon a termékek már vonalkóddal ellátva kerülhetnek a polcokra, ezzel is maximálisan segítve az expediálók munkáját.


 

TC20 kézi adatgyűjtő

A kézi adatgyűjtő segítségével a gyógyszerész a patika teljes területén szabadon mozoghat, az eszköz könnyebbé és egyszerűbbé teszi az áru átvételét, a leltározást és a vonalkódok karbantartását. Tudjon meg többet!
 
 
  

Felkeltettük érdeklődését?