logo vector

HOTLINE

Hot_line222

Információk

 
info

Keresés

LX Tihany 20191018Kellemes, napsütéses őszi időben, új helyszínen, a Balaton-parti Club Tihanyban került megrendezésre október 17–20. között a Gyógyszerészek XXIX. Országos Kongresszusa, ahol társaságunk a korábbi évekhez hasonlóan kiállítóként vett részt. A pénteki nap délutánjára konzultációt szerveztünk, ahol az aktuális informatikai kihívásokról kaphattak tájékoztatást a jelen lévők.
Keressék hírleveleink között a 2019. október 31-ig meghosszabbított kiállítási akciós ajánlatainkat NAS mentési megoldásra, másodlagos mobil internet kapcsolatra, Zebra TC-20-as mobil eszközre, valamint a PharmaPhoto-ra is!
A híradás teljes terjedelemben itt olvasható!

meghatalmazasFolyamatban a meghatalmazáson alapuló eRecept kiváltás fejlesztése.
Az eReceptek használata során felírási igazolás nélkül eddig csak saját részükre válthattak ki gyógyszert a betegek. Jelenleg folyamatban van egy fejlesztés, amely lehetővé teszi, hogy a Digitális ÖnRendelkezés (DÖR) lehetőségét felhasználva bárkit megbízhassanak eRecepjeik kiváltásával.

Keszletoptimalizalas 2 A folyamatosan változó gyógyszerkincs, a forgalomban lévő termékek számának állandó növekedése erős csábítást jelent a túlkészletezésre a patikák készletgazdálkodása során. Szeretné ezt a csapdát elkerülni úgy, hogy mégis rendelkezésre álljanak azok a termékek, melyekre kereslet mutatkozik? A feleslegesen áruban álló pénz komoly forráskivonást jelent a gyógyszertárműködtetés más területeiről, de ugyanakkor olyan jó azt hallani a vásárlóktól, hogy „Maguknál mindig minden van”?

PharmaPhoto provizor logoAz LX-Line Kft. kiemelten fontosnak tartja, hogy a patikákban mind a betegek, mind a gyógyszertári munkatársak a legaktuálisabb információkhoz juthassanak hozzá. Saját fejlesztő csapatunk, együttműködve a PharmaPhoto adatbázis tulajdonosával lehetővé tette, hogy az Ön patikájában a fenti elv minél teljesebb mértékben megvalósulhasson. A PharmaPhoto adatbázis ma több mint 7 000 készítményről készült aktuális termékfotót tartalmaz, amelyet folyamatosan frissítünk. A PharmaPhoto adatbázis jellemzői: