logo vector

HOTLINE

Hot_line222

Információk

 
info

Keresés

Szepesházi ZsoltTisztelt Látogatónk!

Kérjük, engedje meg, hogy mielőtt a böngészésbe belekezdene, néhány mondatban bemutassuk Önnek Társaságunk tevékenységét. Fő profilunk a gyógyszertári informatika, gyógyszertári számítógépes rendszerek telepítése, működtetése. Legfontosabb termékünk az Elixír Pro gyógyszertári programrendszer, melyet 2003-ban mutattunk be, s büszkén mondhatjuk, hogy az azóta eltelt időben sikerült partnereink számát megsokszorozni.

Célunk, hogy a gyógyszertárakban, illetve gyógyszertár láncokban felmerülő valamennyi igényre a mai kor színvonalának megfelelő informatikai megoldást ajánljunk partnereinknek, a betegek tájékoztatását szolgáló InfoScan-től a komplett Elixír Pro gyógyszertári programrendszeren át a gyógyszertárláncok igényeit kiszolgáló Center Pro rendszerig.

Programfejlesztési feladatainkat mindig partnereinkkel, partnereink igényeit jól ismerő kollégáinkkal egyeztetve tűzzük ki és hajtjuk végre, a gyakorló gyógyszerészek tapasztalatainak maximális figyelembe vételével.

Különösen ajánljuk figyelmébe a gyógyszertárak munkáját nagyban megkönnyítő speciális hardware eszközöket, az egyszerű vonalkód nyomtatótól egészen a gyógyszeradagoló automatáig.

Kiemelten fontos számunkra, hogy partnereink számának növekedésével is megőrizzük azt a személyes, kollegiális kapcsolatot, melyre eddigi munkánk során is törekedtünk.

Ismerkedjen meg termékeinkkel, s ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, hogy kérdéseire kimerítő választ kaphasson.

Kellemes olvasást, hasznos böngészést kíván:

Szepesházi Zsolt Béla - ügyvezető