Hot_line222


 
info

Balatonalmadi HunguestTisztelt Gyógyszerész Nő / Úr!

A Gyógyszerészek Országos Kongresszusa ez évben is a változások jegyében kerül megrendezésre.
Még egy év sem telt el, mióta beköszöntött a gyógyszerészetbe az utóbbi évtizedek legnagyobb újdonsága: az e-Recept, s máris közeleg az Egyedi dobozazonosító rendszer bevezetésének időpontja. A nagy hagyományokkal rendelkező GYOK az idén már tizennyolcadik alkalommal várja látogatóit, ahol vadonatúj helyszínen, új külsőségek között találkozhatunk Önökkel.
Kérjük, látogassanak el október 11-13. között Balatonalmádiba, a Hunguest Hotel BÁL Resort-ban rendezendő kiállításon az LX-Line Kft. standjára és keressék kiemelt kiállítási akcióinkat!

Várjuk Önt és minden érdeklődő kollégáját konzultációnkra is, melyet október 12-én pénteken 17-18 óráig tartunk, a Szálloda Nevera termében. A konzultáció központi témája az EESZT és természetesen az egyedi dobozazonosítás bevezetése lesz.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Budapest, 2018. október 8.

Dr. Légrádi Gábor és Bognár László - ügyvezetők

A meghívó eredeti példánya ide kattintva pdf formátumban letölthető!

LX konzultacio 20180510

2018.05.10-én közel 100 résztvevővel sikeres konzultációt tartottunk a Vitta Hotel*** Superior Budapest-ben, melynek témái az alábbiak voltak:

  • Az EESZT használatának eddigi tapasztalatai, továbbfejlesztési lehetőségek
  • Online számlaküldés a NAV részére
  • Gyógyszer-verifikációs (egyedi dobozazonosítási) rendszer bevezetése
  • General Data Protection Regulation, vagyis az Általános Adatvédelmi Rendeletben foglaltakkal kapcsolatos teendők

Dr.Légrádi GáborDr. Légrádi Gábor matematikus miután eltöltött néhány évet az Országos Meteorológiai Szolgálatnál, valamint a Semmelweis Egyetemen, 1984-ben került Németországba. Akkoriban – szokatlan módon – hivatalos hazai engedéllyel vállalhatott munkát szoftverfejlesztőként Münchenben. A Magyarországról érkezett héttagú fejlesztőgárdából a szerződéses idő letelte után neki ajánlottak hosszabb távra munkát, amit – némi hezitálás után – 32 évesen elfogadott. 1986. január elsejétől ugyanannál a német cégnél (ADG mbH) dolgozik, 1996-tól a szoftverfejlesztői részleg vezetőjeként. Ezzel párhuzamosan 2006-tól az ADG csoport tulajdonában lévő, itthon működő  LX-Line Kft. társ-, majd 2011-től egyszemélyes ügyvezetőjévé nevezték ki. Kétféle feladata azzal is jár, hogy minden egyes hetét megosztja Németország és Magyarország között. Mint megjegyezte: „Heti szinten élem át a magyar, s a német kultúra közötti különbségeket. A magyar mentalitás kevésbé szabálykövető, több benne a kaotikus elem.”

Blue Cube irodahaz iroda 81b096

Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az LX-Line Kft. új irodaházba költözik. 2017. július 1-től már egy megújult környezetben fogadja kedves partnereit.

 Új irodánk címe: 1138 Budapest Váci út 182. (Blue Cube Irodaház)

Társaságunk hivatalos adataiban 2017. július 1-i hatállyal az alábbi változások történnek:
• Új székhely cím: 1138 Budapest, Váci út 182.
• Új adószám: 12579688-2-41

Egyéb elérhetőségeink (cégjegyzékszám, telefonszámok, e-mail címek) változatlanok maradnak. Kérjük, hogy a fenti változtatásokat vezessék át nyilvántartásaikban!


Üdvözlettel:

Bognár László
ügyvezető

(Kép forrása:- Irodaház Info)

mkeh
Az  MKEH  Metrológiai Hatósága a 2013. december 30 –ai döntésében az LX-LINE SZÁMÍTÁSTECHNIKAI SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KFT. (1145 Budapest, Uzsoki u. 36/A) által típusvizsgálatra bemutatott ELIXÍR PRO NCR_ADELE típusú, számítógép alapú pénztárgép forgalmazását A059 számon engedélyezte.