Hot_line222


 
info

Az Elixír Pro rendszerhez illesztett eXpedySTORE komissiózó automata használatával jelentős hely- és időmegtakarítást is elérhet, a szakmai munka színvonalának növelése mellett.
Részletes tájékoztatást  ide kattintva kérhet!

 
Az Elixír Pro szoftverrendszer maximálisan támogatja a vonalkódok gazdaságos nyomtatását. Már a számla bevételezésekor, vagy magisztrális termékek laborálásakor azonnal nyomtatható a szükséges mennyiségû - és pontosan csak annyi - vonalkód, vagy etikett. Így  a termékek már vonalkóddal ellátva kerülnek a polcokra, maximálisan segítve az expediálók munkáját.

Az MC 1000 kézi adatgyûjtô bevételezési és leltározási feladatoknál segíti az Ön munkáját. Használatával jelentôsen csökkenthetô a leltározásra fordított idô, emberi munka, miközben a hibalehetôségek száma is jelentôsen csökken. Vezeték nélküli kialakításának köszönhetôen kellemesen dolgozhat vele a gyógyszertár bármely helyiségében.

Részletes tájékoztatást  ide kattintva kérhet!

A törzsvásárlók megtartásának egyik leghatékonyabb eszköze az egyedileg kialakított, kiszámítható kedvezményrendszer. Az ehhez tartozó eszközök, mint például az ügyfélkártya minôsége nagyban befolyásolhatja az akció sikerességét.

Részletes tájékoztatást  ide kattintva kérhet!