logo vector

HOTLINE

Hot_line222

Információk

 
info

Keresés

Blue Cube irodahaz iroda 81b096 Az LX-Line Számítástechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.-t  2000. decemberében alapította a Westpharma Rt.  Az új Kft. tagjai ezt megelőzően - a Westpharma Rt. részeként - 10 évig folytattak informatikai tevékenységet a gyógyszeripar nagy- és kiskereskedelmi területén.

Röviddel ezután – 2001 közepén -  cégünk a német ADG (Apotheken Dienstleistungsgesellschaft) GmbH tulajdonába került.
Anyacégünk a hozzávetőlegesen tízszerte nagyobb német piacon a vezető rendszergazdák közé tartozik.

2001-ben kb. 100 patikában működött az LX-Line DOS-alapú informatikai rendszere, az “Elixír”. 2003-ban az elsők között készültünk el a rendszer Windows-alapú verziójával, melyet nagy sikerrel mutattunk be a Gyógyszerészek Országos Kongresszusán, Siófokon.

2006 végéig átállítottuk patikáinkat az új “Elixír Pro” rendszerre, s ekkor születtek a piaci növekedést döntően befolyásoló lépések: a 300 patikával rendelkező piaci konkurens Pharma-Chip Kft. akvizíciója és központi telephelyünk áthelyezése Zalaegerszegről Budapestre. (A zalaegerszegi telephely természetesen nem szűnt meg, a fejlesztés, a törzskarbantartás és az ügyfélszolgálat továbbra is ott működik.)
“Elixír Pro” rendszerünk előrelátó tervezése, könnyen bővíthető adatbázisa révén gyorsan, flexibilisen tudunk reagálni piaci változásokra, ügyfeleink egyedi kéréseire.
2008-ban elsőként helyeztük üzembe új termékünket, az “Center Pro” központi rendszert, amely jelentősen támogatja az egyre növekvő patikaláncok gazdaságos működtetésének optimalizálását.
2012-től az LX-Line Kft. új cégvezetéssel, ennek megfelelően megújult lendülettel veszi fel a lépést a piaci versenyben.  Hiszünk abban, hogy termékeink sokrétűségével, folyamatosan fejlődő programunkkal és kollégáink kitartó munkájával egyre több gyógyszertárral alakul ki eredményes és sikeres partneri kapcsolat a jövőben is.
.
Szolgáltatásaink között a patikai honlapok tervezése, üzemeltetése, igény szerint a legkorszerűbb – internetes értékesítés lehetőségét biztosító - WEB-Gyógyszertár működtetése is szerepel.
Patikai rendszereink - a megbízható működésnek köszönhetően – az ország egész területén megtalálhatóak. Regionális alvállalkozók bevonásával biztosítjuk ügyfeleinknek a gyors és egységesen magas szintű hardver- és szoftverkarbantartást.
Az LX-Line Kft. a Gyógyszertári Rendszergazdák Szövetségének alapító tagja.
Saját fejlesztésű gyógyszerészeti adatbázisaink széles körű alkalmazhatóságát bizonyítja, hogy saját rendszereinken kívül más gyógyszertári rendszerek és egyéb egészségügyi szolgáltatók is használják.
A PHOENIX csoport tagjaként fő célunk a rendszereink és felügyeleti szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése, ügyfeleink igényeinek, elvárásainak megbízható, gyors és innovatív kielégítése.

Számíthat ránk!