Hot_line222


 
info

zalaegerszeg2Az LX-Line Számítástechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.-t  2000. decemberében alapította a Westpharma Rt.  Az új Kft. tagjai ezt megelőzően - a Westpharma Rt. részeként - 10 évig folytattak informatikai tevékenységet a gyógyszeripar nagy- és kiskereskedelmi területén.

Röviddel ezután – 2001 közepén -  cégünk a német ADG (Apotheken Dienstleistungsgesellschaft) GmbH tulajdonába került.
Anyacégünk a hozzávetőlegesen tízszerte nagyobb német piacon a vezető rendszergazdák közé tartozik.

2001-ben kb. 100 patikában működött az LX-Line DOS-alapú informatikai rendszere, az “Elixír”. 2003-ban az elsők között készültünk el a rendszer Windows-alapú verziójával, melyet nagy sikerrel mutattunk be a Gyógyszerészek Országos Kongresszusán, Siófokon.

2006 végéig átállítottuk patikáinkat az új “Elixír Pro” rendszerre, s ekkor születtek a piaci növekedést döntően befolyásoló lépések: a 300 patikával rendelkező piaci konkurens Pharma-Chip Kft. akvizíciója és központi telephelyünk áthelyezése Zalaegerszegről Budapestre. (A zalaegerszegi telephely természetesen nem szűnt meg, a fejlesztés, a törzskarbantartás és az ügyfélszolgálat továbbra is ott működik.)
“Elixír Pro” rendszerünk előrelátó tervezése, könnyen bővíthető adatbázisa révén gyorsan, flexibilisen tudunk reagálni piaci változásokra, ügyfeleink egyedi kéréseire.
 
2008-ban elsőként helyeztük üzembe új termékünket, az “Center Pro” központi rendszert, amely jelentősen támogatja az egyre növekvő patikaláncok gazdaságos működtetésének optimalizálását.
 
2012-től az LX-Line Kft. új cégvezetéssel, ennek megfelelően megújult lendülettel veszi fel a lépést a piaci versenyben.  Hiszünk abban, hogy termékeink sokrétűségével, folyamatosan fejlődő programunkkal és kollégáink kitartó munkájával egyre több gyógyszertárral alakul ki eredményes és sikeres partneri kapcsolat a jövőben is.
.
Szolgáltatásaink között a patikai honlapok tervezése, üzemeltetése, igény szerint a legkorszerűbb – internetes értékesítés lehetőségét biztosító - WEB-Gyógyszertár működtetése is szerepel.
 
Patikai rendszereink - a megbízható működésnek köszönhetően – az ország egész területén megtalálhatóak. Regionális alvállalkozók bevonásával biztosítjuk ügyfeleinknek a gyors és egységesen magas szintű hardver- és szoftverkarbantartást.
 
Az LX-Line Kft. a Gyógyszertári Rendszergazdák Szövetségének alapító tagja.
 
Saját fejlesztésű gyógyszerészeti adatbázisaink széles körű alkalmazhatóságát bizonyítja, hogy saját rendszereinken kívül más gyógyszertári rendszerek és egyéb egészségügyi szolgáltatók is használják.
 
Az ADG csoport tagjaként fő célunk a rendszereink és felügyeleti szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése, ügyfeleink igényeinek, elvárásainak megbízható, gyors és innovatív kielégítése.
 

Számíthat ránk.