logo vector

HOTLINE

Hot_line222

Információk

 
info

Keresés

 
Az Elixír Pro szoftverrendszer maximálisan támogatja a vonalkódok gazdaságos nyomtatását. Már a számla bevételezésekor, vagy magisztrális termékek laborálásakor azonnal nyomtatható a szükséges mennyiségû - és pontosan csak annyi - vonalkód, vagy etikett. Így  a termékek már vonalkóddal ellátva kerülnek a polcokra, maximálisan segítve az expediálók munkáját.

A törzsvásárlók megtartásának egyik leghatékonyabb eszköze az egyedileg kialakított, kiszámítható kedvezményrendszer. Az ehhez tartozó eszközök, mint például az ügyfélkártya minôsége nagyban befolyásolhatja az akció sikerességét.

Részletes tájékoztatást  ide kattintva kérhet!

Az MC 2180 kézi adatgyûjtô bevételezési és leltározási feladatoknál segíti az Ön munkáját. Használatával jelentôsen csökkenthetô a leltározásra fordított idô, emberi munka, miközben a hibalehetôségek száma is jelentôsen csökken. Vezeték nélküli kialakításának köszönhetôen kellemesen dolgozhat vele a gyógyszertár bármely helyiségében.

Részletes tájékoztatást  ide kattintva kérhet!

 

Az Elixír Pro rendszerhez illesztett eXpedySTORE komissiózó automata használatával jelentős hely- és időmegtakarítást is elérhet, a szakmai munka színvonalának növelése mellett.
Részletes tájékoztatást  ide kattintva kérhet!