logo vector

HOTLINE

Hot_line222

Információk

 
info

Keresés

Windows_XP_Prof_2-2011_reszlet

Az érintőképernyős InfoScan betegtájékoztató rendszer segítségével a beteg a gyógyszertárban önállóan is tájékozódhat, illetve választ kap a vény nélkül kapható készítményekkel, gyógytermékekkel kapcsolatos kérdésekre. Lehetősége nyílik az azonos hatású, egymással helyettesíthető készítmények árának összehasonlítására anélkül, hogy a sorban mögötte állók idejét feleslegesen rabolná.  Az InfoScan felhasználói felülete látványos, kezelése egyszerű.

  • Keresés név és tünet alapján
  • Árak feltüntetése a hatályos jogszabályoknak megfelelően, az árváltozást követve történik
  • Akciós cikkek választékának megjelenítése
  • OGYI által minősített rendszer és tartalom

A gyógyszerek és gyógytermékek között lehetőség van név szerinti, illetve tünetcsoportok szerinti kezelésre. A képernyőn megjelenik a gyógyszer neve, kiszerelése, térítési díja, esetleges helyettesítő készítményei, valamint a gyógyszerhez mellékelt hivatalos betegtájékoztató. Az árak feltüntetése megfelel a hatályos jogszabályoknak, a Nemzeti Fogyasztó Védelmi Hatóság elvárásainak. Az Elixír Pro rendszerrel összekötve a betegtájékoztató terminál adatai folyamatosan fissülnek, az árváltozások azonnal megjelennek az érintőképernyőn is.

A rendszert különböző kiépítésekkel szállítjuk, több árkategóriában, alkalmazkodva a gyógyszertárak anyagi lehetőségeihez. A monitor felszerelhető egy konzollal, kérhető formatervezett állvánnyal, de lehetőség van egyedi, a patika egységes képéhez illeszkedő beépítése is.

Rendszerünk OGYI minősítéssel, a hatályos jogszabályoknak megfelelő tartalommal rendelkezik.