Hot_line222


 
info

Windows_XP_Prof_2-2011_reszlet

                                                                                                    - Keresés név és tünet alapján

- Árak feltüntetése a hatályos jogszabályoknak

  megfelelően, árváltozást követve történik

                                                                                - Akciós cikkek választékának megjelenítése

                    - OGYI által minősített rendszer és tartalom

Az érintőképernyős InfoScan betegtájékoztató rendszer segítségével a beteg a gyógyszertárban önállóan is tájékozódhat, illetve választ kap a vény nélkül kapható készítményekkel, gyógytermékekkel kapcsolatos kérdésekre. Lehetősége nyílik az azonos hatású, egymással helyettesíthető készítmények árának összehasonlítására anélkül, hogy a sorban mögötte állók idejét feleslegesen rabolná.  Az InfoScan felhasználói felülete látványos, kezelése egyszerű.

A gyógyszerek és gyógytermékek között lehetőség van név szerinti, illetve tünetcsoportok szerinti kezelésre. A képernyőn megjelenik a gyógyszer neve, kiszerelése, térítési díja, esetleges helyettesítő készítményei, valamint a gyógyszerhez mellékelt hivatalos betegtájékoztató. Az árak feltüntetése megfelel a hatályos jogszabályoknak, a Nemzeti Fogyasztó Védelmi Hatóság elvárásainak. Az Elixír Pro rendszerrel összekötve a betegtájékoztató terminál adatai folyamatosan fissülnek, az árváltozások azonnal megjelennek az érintőképernyőn is.

A rendszert különböző kiépítésekkel szállítjuk, több árkategóriában, alkalmazkodva a gyógyszertárak anyagi lehetőségeihez. A monitor felszerelhető egy konzollal, kérhető formatervezett állvánnyal, de lehetőség van egyedi, a patika egységes képéhez illeszkedő beépítése is.

Rendszerünk OGYI minősítéssel, a hatályos jogszabályoknak megfelelő tartalommal rendelkezik.