Az ELIXÍR PRO ügyviteli szoftver a gyógyszer-kiskereskedelemben szükségszerű folyamatok irányításán felül számos megoldást kínál a gyógyszertárak hatékony menedzselésére és a gyógyszerészek szakmai munkájának támogatására.

 

Miért ajánljuk?

 

  • Magyarország második legnépszerűbb gyógyszertári informatikai programját a jogszabályoknak, az informatikai újításoknak és a piaci elvárásoknak megfelelően folyamatosan fejlesztjük. 
  • Könnyen tanulható, logikus felépítésű felhasználói felülete, testreszabható funkcionalitása támogatja a hatékony értékesítést és segíti a gyógyszertárvezetőket feladataik gyors ellátásában. 
  • A professzionális ügyvitel-támogató rendszer mögött a szoftver biztonságos és folyamatos alkalmazását segítő rendszergazdai felügyelet és megbízható szervizháttér áll. 
  • Hozzájárul a gyógyszertárak versenyképességének, költséghatékonyságának, jövedelmezőségének javításához. 
  • Az alapszoftver és a kiegészítő modulok innovatív szemléletmódra ösztönzik a cégvezetőket.
  • A szoftver a pénzügy és a számvitel, illetve a logisztika egyes területeit lefedő funkcionalitásokon túlmutatva alkalmas arra is, hogy naprakész adatai révén segítse a vezetői döntéseket, iránytűt jelentsen a vállalat különféle fejlesztéseihez, és támogassa a gyógyszer-értékesítést a patikában és az online térbenegyaránt. 
  • A szoftver akkreditált, kompatibilis az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatói Térrel. Az ELIXÍR PRO a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő és az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet mindenkor hatályos adatbázisaira épül, így hiteles, megbízható és szakszerű társa a gyógyszertárvezetőknek.

 

Választható modulok

 

Az áruátvétel támogatására fejlesztett modul segítségével a beérkező árucikkek mennyiségének rögzítése révén a bevételezési folyamat egyszerűbbé és gyorsabbá válik, pontos adatrögzítésre kínál lehetőséget. Azonnali információt szolgáltat a számlán szereplő, illetve a ténylegesen beérkezett tételek közötti esetleges különbözetről. Az áruátvevő modul a Zebra TC-20 adatgyűjtő eszközön is használható. 

Intuitív rendelési készletszint-számító algoritmusának segítségével jelentősen csökkenthető a patikai gyógyszerkészlet, növelhető a készlet forgási sebessége, valamint ezzel párhuzamosan csökkenthető azon esetek száma, amikor készlethiány miatt nem tudjuk kielégíteni a vásárlói igényeket. További információ »

Bizonyos termék vagy termékkör vásárlásának, forgalmának preferálását szolgáló megoldás. Lényege, hogy nyomtatott, vonalkóddal ellátott kupon leadása fejében a vásárlót valamilyen, egy adott termékhez vagy termékkörhöz kapcsolódó kedvezmény (százalékos, fix összegű vagy kapcsolt termék) illeti meg.
Segítségével meghatározott cikkekre vonatkozóan a gyógyszertárvezető értékesítésitétel-kedvezményt állíthat be. A vásárláskor a vevő abban az esetben jogosult a kedvezményre, ha egy előre meghatározott cikk-körből legalább egy adott – előre meghatározott – mennyiséget vásárol.

Ha sem közforgalmú, sem fiókgyógyszertár nem működik egy településen, a háziorvosok kézigyógyszertárat működtethetnek. A kézipatikai modul őket segíti azzal, hogy azon gyógyszertár ügyviteli szoftveréhez, amellyel szerződésben állnak, interneten keresztül csatlakozhatnak. 

Több mint 7000 gyógyszerről készült fotó érhető el a folyamatosan frissülő adatbázisban, melynek segítségével a szolgáltatást igénybe vevő patikák segíthetik a betegek tájékozódását, a gyógyszerek biztonságos alkalmazását.
Ez a modul az online értékesítési csatornán keresztül forgalmazott termékek körének forgalmazási adatelemzését támogatja. A különféle szempontok szerint paraméterezhető kimutatások akár mobiltelefonról is elérhetők.

A patikák jövedelmezőségét segítő szoftver a vény nélküli készítmények forgalmazásában rejlő profitmaximalizálást teszi lehetővé az expediálás támogatásán keresztül. Felhívja az expediálók figyelmét azokra a termékekre, melyek értékesítése különösen hasznos, kívánatos a gyógyszertár számára. További információ »

Lehetőséget teremt arra, hogy a gyógyszerészi gondozásba vett beteg gyógyszerelésével kapcsolatos információkat rögzítsék, illetve figyeljék, elemezzék gyógyszerszedési szokásait.