A Készlet Optimalizáló (KO) Modul a készlethatárok szerinti rendelés egy továbbfejlesztett verziója. Az intuitív rendelési készletszint-számító algoritmus segítségével jelentősen csökkenthető a patikai gyógyszerkészlet, növelhető a készlet forgási sebessége, valamint ezzel párhuzamosan csökkenthető azon esetek száma, amikor készlethiány miatt nem tudjuk kielégíteni a vásárlói igényeket. A rendelési folyamat részben vagy akár teljesen automatizálható, így jelentős mennyiségű munkát meg lehet takarítani a rendelések leadásakor.

 

Egyszerű használat

 

A rendelés menete két funkció futtatásából áll:

  • rendelési határ számítása
  • rendelés készítése + küldés + annullálás kezelése

 

Ezek a funkciók – beállítástól függően – vagy a beszerzés menü alján érhetők el, és egy kattintással indulnak, vagy akár teljes mértékben automatizálható a futtatásuk. Több különböző beállítással készített funkciót is rakhatunk a menübe, vagy időzíthetünk is szükség esetén. Így ütemezhető egyes napokra a nagy feltöltő rendelés, míg a többi napon a normál rendelést futtathatjuk.
Rendeléskor tehát már semmilyen beállítást nem kell elvégezni, de igény esetén a KO Modul lehetőséget biztosít arra, hogy a rendelés véglegesítése előtt ellenőrizzük, és szükség esetén módosítsuk az elkészített rendeléseket.

 

Szívesen kipróbálná?